Groeien

De mensen die mij kennen weten dat persoonlijke ontwikkeling als een rode draad door mijn leven loopt, niet alleen omdat het nodig was, maar ook omdat ik het een van de tofste dingen vind die er bestaat. Jezelf iedere keer blijven ontdekken en vernieuwen.

Nu ben ik inmiddels op een punt in mijn leven aanbeland dat ik:

1: Door mijn energie gele energie (Insight discovery) niet van de lange adem ben, dus doelgericht te werk ga.
2: Geen zin heb ik geneuzel en bla bla.
3: Behoefte heb aan programma’s gericht op zowel het brein als je lichaam.
4: Grotere uitdagingen zoek om mijzelf opnieuw te blijven uitvinden en mijn comfortzone vergroot.

Hier vind je dus programma’s en technieken die ik zelf uitprobeer om nog ontwikkelder te worden. Ongewone en byzondere programma’s.

Zo kun je hier o.a vinden:
* De hellweek
* 7 day’s recharge
* Plain plien programma (nog in ontwikkeling)
* Theatersport bevindingen


Helweek, het waarom

Inmiddels heb ik al een heel scala van verschillende persoonlijke ontwikkeling workshops/ boeken gevolgt, daardoor word de vijver waaruit je kunt vissen steeds kleiner. Maar volgens mij heb ik nu een grote vis gevangen. Namelijk het boek: ‘Helweek’, geschreven door…

VerderVooraf aan de helweek

De helweek loopt van zondagavond t/m zondagmiddag. Natuurlijk kan het leuk zijn om mij te zien kronkelen, zweten en misschien zachtjes huilen….. al probeer ik dat natuurlijk met een grote echte of gefake’te glimlach te combineren. Maar liever nog inspireer…

Verder  • Share It