Over mij.

Persoonlijk met lef en een lach

imageDit ben ik, een stukje achtergrond informatie.

Met mijn 1.56 ben ik in de lengte nogal achtergebleven, gelukkig maak ik dat wat betreft persoonlijke ontwikkeling dubbel en dwars goed. Ik ben door de jaren heen veranderd van een klein, verlegen en stil meisje- een die vaak alleen op haar kamer aan het wegdromen was in zelf geschreven verhalen- in een zelfverzekerde vrouw die op durft te komen voor wat zij wil.

Door schade en schande wordt men wijs, dat word tenminste altijd geroepen. En een ander net zo mooi cliché zinnetjes is’ er is geen licht, zonder duisternis’. Door het leven heen heb ik behoorlijk wat downs en tegenslagen gehad. Mijn rugzakje had zich aardig gevuld en toen deze in 2012 uit zijn naden knapte, zo de burn-out in, werd ik met mijn neus op te feiten gedrukt.

De burn-out was voor mij een omslagpunt en het beste wat mij kon overkomen. Een moment om eens goed over mijzelf en alles wat er in de afgelopen jaren had afgespeeld na te denken. Het krijtbord leeg te vegen, en met een schone lij te beginnen.

Een nieuw begin, begint met een nieuwe blog

2015 is voor mij het jaar waarin ik het anders ga doen, ongewoon goed, ongelooflijk positief, nog positiever dan het altijd geweest is en met deze blog.Een blog om te inspireren, te motiveren en in beweging te krijgen. Zodat je buitengewoon toffe dingen kunt doen.

Het gaat dus om persoonlijke ontwikkeling met lef. Door te doen, actief in beweging te komen, opdrachten uitvoeren en challenges aangaan en dat ook nog eens met een grote lach ( tenminste dat is het idee ;-). Ik zal zelf verschillende programma’s en boeken uitproberen. Je attent maken van andere grote blogmeesters

Maar het doen, je handen uit de mouwen steken en vies maken, grenzen opzoeken en die oprekken. Dat zal een grote plek in gaan nemen op de blog. Want buiten je comfortzone leer je het meest. Als je leven goed is zoals het is en je niets meer wilt verbeteren, dan feliciteer ik je bij deze! Gefeliciteerd. Geen dromen meer om na te jagen, ook geen kleine vluchtige? Dat kan.  Maar ook dan is de blog misschien interessant voor je.

Want behalve persoonlijke ontwikkeling, zal het ook een plek zijn met leuke tips voor in het weekend.  Of opdrachten waar je vrolijk van word. Interessante koffietentje om te schrijven, lezen of gewoon een kopje koffie te drinken. En niet te vergeten fijne restaurants en andere leuke plekken die je graag wilt kennen.Onderwerpen waar jebij gaat glimlachen, plezier kunt ervaren of echt lol kunt maken.

Veel plezier dus bij het lezen en volgen,

enthousiaste groetjes Pauline

p.s Mocht je zelf in een rot situatie zitten, een burn-out of onverwerkte emoties en wil je iets meer weten of de weg die ik heb bewandeld. Dan mag je mij gerust mailen voor meer informatie: ongewoondoen@gmail.com. Voor andere leuke dingen mag dat natuurlijk ook!

2 reacties

  1. Hallo pauline
    Het leest lekker .er zit een fijne toon in,.spannend en heel veel succes.
    gr ineke

Geef een reactie

  • Share It